Service Design Drink – Invitation og program

Torsdag d. 14. juni 2012 inviterer Service Design Network Denmark (SDN-DK) til endnu en omgang inspirerende Service Design Drink i København.
Arrangementet er for alle, der er optagede af, arbejder med eller er nysgerrige efter at vide mere om, hvordan Service Design kan løfte din organisation og forretning.

Klik her for at tilmelde dig via LinkedIn. Skriv navn og antal personer, hvis I er flere.

PROGRAMMET

Til denne sommer Service Design Drink har vi æren af at præsentere tre spændende oplægsholdere, der tilsammen repræsenterer hele fødekæden for service design. Fra opbygning af den nødvendige indsigt i brugernes behov gennem involvering, udvikling af ydelser og produkter, der imødekommer deres behov, til realisering og levering af service design i praksis.

Oplæggene vil blive fulgt op med debat om, hvordan Service Design kan løfte dine eksisterende ydelser og skabe endnu mere værdi for dine kunder, samarbejdspartnere og for verden.

Kl. 16.15
GLOBAL SERVICE JAM – 48 TIMERS ACCELERERET SERVICE DESIGN (ENGLISH)
Aaron Mullane; PhD studerende på ITU, Design, Culture, Mobility & Communication Research Group (DCMC) og Lene Nielsen, Associeret professor på ITU, Interaction Design fortæller om en 48 timers accelererede service design proces, de gennemførte på ITU som en del af den internationale bevægelse Global Service Jam 2012.
Vi ser på udfordringen, opbygningen af nødvendig indsigt, udvikling og prototyping af konkrete løsninger. Aaron og Lene deler ud af deres erfaringer og resultater fra jam’en i februar.


KL. 16.50
SERVICE DESIGN PÅ TVÆRS – INVOLVERING OG SAMSKABELSE
Pi Ammentorp, Projektleder og designer samt Maria Maarbjerg, Etnolog og felt- og analyseassistent Antropologerne.com fortæller om deres seneste design-antropologiske innovationsprojekt “Medejerskab, hvordan?”. Et projekt  hvor Antropologerne.com har arbejdet med de unge, medarbejderne og ledelsen i Københavns jobcenter for at styrke medejerskabet til jobplanen og forbedre aktiveringsforløbene hos modtagerne af kontanthjælp og dagpenge. Vi introduceres til projektet og processen. Projektet er udviklet i samarbejde med JKS og CKB (center for kompetence og beskætigelse) for Beskæftigelses- og Integrationsministeriet.


En lille pause…

Kl. 17.30
FRA BEHOV TIL NY FORRETNINGSMODEL
Jesper Bo Rasmussen, Direktør og partner i Seeatre – Theater on Demand
, og Ida Marie Fich, Kommunikationsansvarlig i Seeatre, fortæller om deres firma, der har gjort det til en forretning at gøre det teater, du ikke nåede at se, det du gerne vil gense, og det du ikke vidste eksisterede let tilgængeligt for hele verden. Seeatre er et eksempel på, hvordan man kombinerer brugernes brændende ønske om at kunne se teater med behovet for at skabe merværdi med et produkt, og derved skaber en ny forretningsmodel.

Kl. 18.00
DRINK OG TID TIL NETVÆRK
Vi byder på en drink og snacks til alle, der har lyst til fortsætte dialogen og møde nye mennesker.

Arrangementet slutter ca. kl. 18.30.

Klik her for at tilmelde dig via LinkedIn.

Følg os og bidrag med dine perspektiver på og oplevelser med service design i praksis på: LinkedInFacebook og Twitter.

Skriv til os hvis du har spørgsmål eller idéer til, hvad næste Service Design Drink skal omhandle.

Reklamer